Main Page Sitemap

Wipkip maken


Of gaat u toch liever voor een spannende schommel met een bijbehorend klimnet?
De speeltoestellenwereld van Wickey krullen maken zonder warmte blijft groeien en er zijn weer veel nieuwe modellen te ontdekken.
Als meer kinderen mee willen schommelen, kunt u kiezen tussen een grote nestschommel of een gondelschommel, waarop twee kinderen tegenover elkaar zitten.
DAT IS PAS genieten!
Levering met SuperSwing schommelaanbouw: Onder keteldruk geïmpregneerd massief hout, fatmoose ClassicRider schommelzitje incl.Natuurlijk kunnen meer dan twee kinderen tegelijkertijd schommelen: met een grote nestschommel of een comfortabele dubbele schommel kunnen broers, zussen en buurkinderen ook mee schommelen.Weerbestendige FatTarp-zeilen, afwasbaar en om op te tekenen.Niet alleen nieuwe speeltoestellen, maar ook zandbakken, speelhuisjes en schommels vindt u in onze speeltoestellen-shop.Zeer uitvoerige handleiding voor een eenvoudige montage.
Hiervoor biedt Wickey u een grote keuze aan voordelige en kwalitatief hoogwaardige schommelzitjes: wordt het een klassiek schommelzitje, een nestschommel, een bandenschommel of misschien een acrobatische schotelschommel?
Met dank aan de eenvoudige bouwhandleiding kan de schommel, met of zonder glijbaan, snel opgebouwd worden.Of het nu samen met een broertje, zusje of met vrienden is, een kinderschommel is een groot plezier voor kinderen van alle leeftijden en een gave mogelijkheid om buiten in de tuin samen plezier te hebben.Bijzonder actieve kinderen zullen zich verheugen op een sportieve uitbreiding.Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van het sanitair gebouw op de camping.Een Wickey schommel voor in de tuin groeit jarenlang met uw kind mee.


Sitemap