Main Page Sitemap

Van blanckendaell park korting


Hoe lang zijn de toegangskaarten geldig?
Print ze uit en neem ze mee naar het dierenpark.
Wat moet ik doen?
Ik heb geen e-mail ontvangen met mijn toegangskaarten.
Aan de ingang van het dierenpark wordt je toegangskaart gescand en elektronisch op echtheid getest.Problemen bij het bestellen: Mijn unieke code werkt niet, wat kan ik doen?OF, ga naar /dierentuinactie, selecteer een dierenpark en bestel je toegangskaartjes.Vermeld daarin het emailadres waarmee de toegangskaarten besteld zijn.Je kiest eerst voor én dierentuin, doorloopt het hele proces en bestelt minimaal 2 toegangskaarten en voert bij de betaalpagina én unieke code.Dit betekent dat je in totaal 16 toegangskaarten dient te bestellen.De klantenservice van, intertoys is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.
Ik wil met deze unieke codes graag én gratis kaartje bij én dierentuin bestellen en én dierentuinkaartje bij een andere dierentuin.
Neem contact op met de klantenservice via of bel.
Mijn printer is stuk.
Wat is de looptijd van de actie?Hoe vipid video intro maker kan ik alsnog gebruik maken van de korting?Ga make bootcamp partition bootable naar én van de geselecteerde dierenparken en wissel de dierentuinvoucher in bij de kassa.De naam van dat mapje verschilt per mailprogramma.Neem in dat geval make it nice contact op met de helpdesk per e-mail via of bel.Ik ben vergeten mijn unieke code in te vullen en heb al betaald.


Sitemap