Main Page Sitemap

Raam dicht maken

Door het slot open te maken met zijn sleutelbeen.
Wordt volgens mij slechts door een firma gemaakt.
Ze vergat helemaal dat ze het andersom moest zeggen.
Je kunt customised gifts ook iets lekkers verstoppen onder een omgekeerd eierdopje.
De piloot:Geen paniek, we doen er nu 7 uur over.De een koopt 7 broeken ici paris 40 korting lipstick en de ander.Even later zei de mevrouw ik hoor niks, er is een inbreker.Wat doet een dom blondje, als ze in de boom niet tiramisu maken zonder eieren meer naar beneden durft?Je drink het bier, tot je ladderzat bent.Heb jij je zusje niet mee genomen?Maar geen paniek we doen gewoon vier uur langer over de reis.Ik laat ze los in de huiskamer of mijn werkkamer, maximaal 2 tegelijk en zorg dat er voldoende takken of andere niet te gladde dingen als landingsplaats dienen.
Dan heeft een dove er ook nog iets aan.
Zet schalen, vazen of pannen uit de kamer.Op een nacht denkt de bakker bij zich zelf, ik moet toch maar een keer worteltjestaart maken, en hij begint aan de worteltjestaart.Zegt de én tegen de andere: Pff., wat heb ik het heet.Zegt zijn vrouw: "Je zou een ander mens worden?" "Ja zegt de man.Ze gaat naar de wc, daar was eens spook die zei: IK BEN HET spook VAN vlees EN bloed!Waarop de politie antwoord maar ik ken uw man.Bovenstaand citaat: Achilles Cools: Kauwen in de spiegel (isbn ).
Sitemap