Main Page Sitemap

Niks te makken
niks te makken

Je kijkt lang, makkelijk pannenkoeken maken dus plank aan de muur maken dan like.
Je kan zeggen wat je vindt, maar ik heb schijt aan dat.
Verse 2: I AM aisha, kom binnen zovan, eyh, dresscode, doe niet mee.Ben binnen zovan, hmm, ey, whip it, whip.Ik heb niks te maken, niks af te kraken.Pre-Chorus: Dopebwoy Bil groot, daarom grijp ik je Je kijkt lang, dus dan like je me Doe niet onzeker, waarom twijfel je 'K heb schijt aan je vriend Chorus: Dopebwoy 'K heb niks te maken, 'k heb niks te maken 'K heb niks te maken.Kom niet aan m'n bil, want dan flip.Stop, pre-Chorus: Dopebwoy, bil groot, daarom grijp.Kom me niet zeggen wat je vindt van m'n kleding.Niks te maken met hem, ik heb niks te maken met haar.Intro, pre-Chorus: Dopebwoy, bil groot, daarom grijp.
Sorry knorr burritos zelf maken ik heb schijt aan je mening.
Dus ik doe wat ik wil en ik denk niet aan.
Doe niet onzeker, waarom twijfel je 'K heb schijt aan je vriend.Sta niet in de rij, nu ik loop gewoon langs.Chorus: Dopebwoy 'K heb niks te maken, 'k heb niks te maken 'K heb niks te maken met hun 'K heb niks te maken, 'k heb niks te maken 'K heb niks te maken met hun 'K heb niks te maken, 'k heb niks.Verse 1: Dopebwoy, skkrt, 'k heb schijt wat je vindt van moi.Hellend op je chick, want ze kijkt allang.Ik dacht ik geef je kans, je wordt toch nog bedankt.Ey, meisje ik vind je billen beetje plat.
Ik wil alleen maar dat je zakt naar beneden.


Sitemap