Main Page Sitemap

Jas maken van wollen deken

Komend weekend is 'cultuur' aan de cadeau ado beurt: cabaret in Rotterdam en koorzang in Leiden.
Het is leuk hoor, dat ik ga winkelen.
Zie je wel: je kunt thuisblijven en op vakantie zijn tegelijk.
Aansluitend was er afgelopen dinsdag een avond van de MOV (missie- ontwikkeling- en vredesgroep) van de parochie Hoorn.Ik herinner me dat we een keer een toneelstuk speelden met costumes van de firma Sernée uit Amsterdam.En dat er meerdere, nogal van elkaar veschillende, groene boekjes en woordenboeken in omloop zijn.De genoemde boeken zijn maar een deel van zijn werk: er zit een scheppende geest achter die je best met de grote profeten kunt vergelijken.Zo stond ik daar een keer geboeid naar te kijken, me af te vragen hoe dit werkte.Een van Einsteins vondsten was dat alles natuurkundig gezien niet in drie dimensies bestaat maar in vier: hoogte, breedte, diepte entijd!Ook de versiering met bloemen en kaarsen is tegenwoordig daar heel gewoon en gewaardeerd.En dus zat ik er aan vast.Engel van Hoorn over Taal en Talen Afgelopen zondag was ik weer eens aanwezig bij de zondagmiddagsessie van 'De Engel van Hoorn'.
Als vriendenattentie heb ik mijn gasten twee cd's meegegeven: én met de Nova Zembla-liederen waar ik u op 6 juli. .
ZIJ: Zie je nou wel.Het was een grandioze gebeurtenis, haar waardig.Ook het boek van mijn oud-collega op Hageveld, Horinees Max Verbeek, dat ik vorige maand in Haarlem mocht presenteren, kwam van pas.Het werd een interactief gebeuren, want de aanwezigen konden uit eigen customer journey maken ervaring aanvullen wat ik naar voren bracht over.v.Die komt regelmatig bij elkaar om te zingen, te praten, te luisteren en te discussiëren over een geestelijk thema.Myosotis Vanavond zal ik voor het eerst een avondwake meemaken in 'mijn' voormalige Engelbewaarderskerk, waar nu uitvaartverzorging Myosotis is gevestigd.Ook in een koude wintertijd kan het zonnig zijn!Zo'n boek vult je leven.En al was onze groep dan geen jongerenclub: de hartelijkheid en de vrolijkheid waren er niet minder.
Sitemap