Main Page Sitemap

Hoe maak ik een kinderboek

Meer macht naar de potentiële lezers!
Een nieuw een hoogtepunt in mijn schrijvend leven.
Dus besloot ik om ze zelf te gaan uitgeven en te verkopen.Elke maand een duur boek kopen is dus niet perse nodig.Ook op een andere vraag van Richard moet ik het antwoord schuldig blijven: wat gaat er de komende tien jaar gebeuren?En ik mocht 140 handtekeningen zetten.Ik wil zo nu en dan lang tafelen met vrienden, hen ook eens kunnen trakteren op een glas wijn op een zomers terras, mijn kinderen wat geld toestoppen voor rijlessen, mijn hypotheek netjes aflossen, versleten schoenen vervangen.In 2011 en 2012 publiceerde ik gedichten in bundels van Querido, sinds 2017 in het tijdschrift dichter.Schrijfwedstrijden, nadat het rondje grote uitgevers me nog niet het Harry Potter succes opleverde, besloot ik me te focussen op schrijfwedstrijden en niet zonder succes.Project Kledingstop en ze is ook nog eens gek op lekker koken.(het stuk van Wieke van Oordt van precies tien jaar geleden vind je hier ) Er is niets veranderd in tien jaar.En af en toe zegt iemand op vragende toon tegen me: U hebt een bekend gezicht.Bekijk ook eens deze boekenlijst voor jongens.Werd jij samen met Bette Westera en Marjet Huiberts aangewezen als én van de drie opvolgsters van Annie.G.
Vanaf volgende week in alle Total tankstations!
De kinderjury koos unaniem voor mijn verhaal!Bij elke bladzijde dat een kind heeft gelezen mag hij een centimeter inkleuren.Want bijna alle kinderen hadden Silvester en de vreemde voorouder gekocht.Laat zien dat het echt belangrijk.Mijn inzending Bluf of bloed?Een kinderboek bijvoorbeeld over het Wonderbeeldje van Amersfoort ( Mirakels!Dus ik zou zeggen: trompet maken Rennen!Ik kreeg een cursus zeezeilen van vrienden voor mijn vijftigste verjaardag.Maar vaak komt het ook door iets wat ik zie in het werk van anderen.Daar zetten we onze kramen op en proberen we, ieder geheel in eigen stijl, onze koopwaar aan de man te brengen.

Omdat ik Keltisch en Middel-Engels heb gestudeerd, weet ik veel van de turbulente dertiende eeuw, en wilde het verhaal van Gwenllian opschrijven.
Ik ben blij dat het boek er is, maar behalve in de bibliotheek in mijn woonplaats is het niet of nauwelijks te krijgen.
Eerst stuurde ik het naar Welshe uitgevers, maar die waren bang dat ze er te veel geld in zouden moeten steken.


Sitemap