Main Page Sitemap

Een slogan maken


een slogan maken

Door reclame en marketing zijn inmiddels veel creatieve en soms grappige slogans bekend van zelf putty maken winkels en ondernemingen.
De uitstraling, het uiterlijk van een persoonlijke map maken visitekaartje is erg belangrijk, je wilt zorgen dat alle nodige gegevens erop staan zodat potentiƫle klanten je kunnen bereiken maar ook dat het er mooi uit ziet.
Heeft u een bijzonder goede slogan bedacht dan is het in bepaalde gevallen wel mogelijk om deze te registreren als merk of handelsnaam en daardoor te beschermen.
Het logo met de naam of bedrijfsnaam wordt dan aan de voorkant geprint en aan de achterkant komt de verdere informatie te staan.
Wat is een slogan en waarom hebben bedrijven slogans nodig?In veel gevallen is alleen de bedrijfsnaam of logo niet voldoende en kan het bedenken van een onderschrift goed helpen bij de versteviging van een marktpositie.Net als met logos heb je simpele en complexe visitekaartjes.De meest bekende reclameslogans worden vooral onthouden dankzij herhaling op TV en radio.McDonalds - I'm Loving it, nike - Just do it, philips - Sense and simplicity.Visitekaartjes maken voor gratis reclame, als er iets is wat zeer goed helpt om snel en goedkoop je naam te verspreiden zijn het wel visitekaartjes.
Bedrijven ontwikkelen nieuwe slogans ter verduidelijking van hun communicatie en om zich te onderscheiden van de concurrentie.
Stap drie is het maken of formuleren van de slagzin.
Hoewel er bedrijven zijn die gespecialiseerd zijn in het verzinnen van slogans en slagzinnen zoals reclamebureaus of tekstschrijvers kunt u natuurlijk ook zelf een mooie slogan verzinnen.Een slogan, ook wel slagzin, tag line of pay-off line genoemd is een korte regel tekst waarmee een bedrijf in slechts enkele woorden een boodschap overbrengt.Gebruikt u bijvoorbeeld als kleine ondernemer of zzp'er uw eigen naam als merknaam dan kunt u in de slogan kort en krachtig duidelijk maken wat u precies doet.Stap twee vereist dus meer creativiteit en gaat om het onderscheiden van uw bedrijf.Ook vindt u veel voorbeelden ter inspiratie.Belastingdienst - Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.Met een uniek hoe maak je een star wars lightsaber logo design is het mogelijk om al uw wensen door te geven zodat u achteraf 100 tevreden bent over het logo dat u richting uw klanten profileert.Eventueel kan er ook gekozen worden voor een glossy afdruk.
Sitemap